bobdyn

FAKTUM konyha felújítás – avagy miért ne dobd ki a régit

Az IKEA által gyártott FAKTUM nevű konyharendszer ugyan már nem kapható termék, azonban még mindig tudsz rajta újítani. A svéd lakberendezési áruház sokak bánatára már jó pár éve kivezette a FAKTUM családot, amelyet azóta a METOD váltott fel. Ebben csak az volt a legelszomorítóbb a FAKTUM tulajdonosok számára, hogy a két váz nem kompatibilis egymással. Emiatt jogos volt a kérdés, hogy mi lesz a megvásárolt konyhabútor sorsa?

Ne ess kétségbe, semmi sincs veszve, hiszen a Frontissimo oldalán megtalálod az általad megálmodott konyha megvalósításához szükséges frontokat

Színkavalkád a konyhában

A lakberendezés egyik alapvető eleme a szín, amivel a dominancia jegyében páratlan alkotások készülnek. A legmeghatározóbb benyomást kelti az adott helyiség megpillantásakor. Fontos tehát tisztában lenned azzal, hogy milyen hatást szeretnél elérni a választott színnel, mi legyen a fő jellemzője. Legyen harmóniával teli és nyugodt vagy inkább drámai kontraszt a cél? Amennyiben tisztában vagy saját elképzeléseiddel és már előtted van a tervezett konyhabútor színe, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani a tökéletes árnyalatot. Ebben pedig nem más, mint a Frontissimo színminta lesz az ideális segítséged. Amennyiben még ez sem elégítette volna ki az elképzeléseidet, akkor engedd szabadjára a fantáziádat és válaszd az egyedi szín lehetőségét.

faktum_veddinge

Fedezd fel a konyhádban rejlő lehetőségeket

Vágysz némi változásra a lakásod kinézetét illetően, de nem szeretnéd nagy költségekbe verni magadat és az egész konyhabútort lecserélni? A jó hírünk az, hogy nem is kell, ugyanis a meglévő FAKTUM konyha frontjait elég lecserélned a teljes megújuláshoz. Gondolj csak bele; soha nem volt még ennyire egyszerű a felújítás, amivel a kreatív lakberendezés is gyerekjáték. A frontok cseréje amellett, hogy egyszerű, jelentős mértékben környezetbarát eljárás is, illetve költséghatékonysága révén hosszú távon is kifizetődő. Érdemes tehát elveszni a FAKTUM szekrényváz nyújtotta praktikus sokszínűség rengetegében.

Legyen szó klasszikus vagy modern konyhafrontról, mindkettőre van megoldás. Mindkét típus hibátlanul passzol a FAKTUM szekrényvázhoz, tehát biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes frontot.

Még költséghatékonyabban

A non plus ultra, hogy amellett, hogy csak az ajtókat és fiókelőlapokat cseréled le – amivel máris spóroltál – lehetőséged van az Otthonfelújítási Támogatás igénybevételére is. Azaz akár 50%-kal kerül ez neked kevesebbe.

Sőt, a kedvezményt igénybe veheted más beépített gardróbszekrényekhez is, ebben is tudunk segíteni.

Csak kreatívan

Weboldalunk számos lehetőséget rejt, amit érdemes felfedezni, ha pedig további kérdésed lenne, keress minket bátran. A lakberendezés egy olyan terület, ahol bátran szabadjára engedheted a kreativitásodat és a fantáziádat.

Ha elakadtál az elképzelések megvalósításában, akkor segítünk, hogy minden olyan legyen mint amit megálmodtál.

Képek: Pinterest

Oszd meg a CIkket

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

Legújabb cikkeink: