GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

A termékkel kapcsolatos kérdések

A megrendelt termék elkészítését 4 (négy) hetes határidővel vállaljuk.

A megrendelés visszaigazolását követően azonnal nekiállunk a gyártásnak, azonban, ha a munkafolyamat bármilyen oknál fogva a vállalt határidő módosulását eredményezi, akár a vállalt határidőnél korábbi vagy annál későbbi teljesitését, mindenképpen értesítünk téged. Ha a vállalt határidő módosulása hátrányosan érint, ezért anyagi kompenzációt nem vállalunk.

Mivel termékeink nem előre gyártottak, egyértelműen a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően, a megrendelő kérésére állítjuk elő igy, ha a megrendeléstől való elállást a megrendeléstől számított 48 órán belül közlöd velünk, úgy a kifizetett ár a Megrendelőnek visszajár, a megrendelt termék pedig nem kerül elkészítésre, illetve kiszállításra.

Abban az esetben, ha az elállási szándékodat a megrendeléstől számított 48 órán túl közlöd velünk, a kifizetett árat nem áll módunkba visszautalni, a terméket pedig legyártjuk és kiszállíttatjuk.

A frontok az IKEA által forgalmazott PAX szekrényvázakhoz lettek tervezve, de bármilyen más szekrényvázzal is kompatibilis, amik a következő méretekkel rendelkeznek:

 

Az IKEA által forgalmazott PAX vázhoz ajánlott IKEA KOMPLEMENT (cikkszám: 302.145.04) sarokpánttal használható.

Tetszés szerint, bármilyen fogantyút szerelhetsz az ajtóra. A fogantyú helye nem előre fúrt, igy oda helyezheted, ahova csak akarod.

Egyelőre csak a webshopon keresztül lehet rendelni. Amint lesz bemutatótermünk, értesíteni fogunk róla. Addig is, iratkozz fel a hírlevelünkre.

Kövesd a Használati Útmutatóban leírt lépéseket a termékek összeszerelése során.
Minél előbb lépj velünk kapcsolatba, hogy megbeszéljük a sérülés jellegét, illetve a megoldási lehetőségeket.

Egy tiszta félig nedves törlőruhával töröld át.

A makacs szennyeződés eltávolításához, használhatsz szappanos vizet vagy természetes alapanyagú tisztítószert (például ecet alapú tisztítószer).

Kerüld a vegyszeres tisztítószereket.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése jelenleg az alábbi fizetési módok valamelyikével lehetséges. A fizetési módot a rendelésed leadása előtt a pénztárban tudod kiválasztani.

 

  1. Bankkártyával történő fizetés a PayLike szolgáltatásának segítségével

 

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni webshopunkban. 

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu

 

  1. Banki átutalás közvetlenül a bankszámlánkra

Előreutalásos vásárlás esetén a vételárat a vásárlást megerősítő visszaigazolásban megtalálható adatok szerint az Unicredit Bank Zrt. Vezetett:

10918001-00000110-77620008

számú pénzintézeti számlára kérjük átutalni. Közleményben kérjük tüntesd fel a megrendelésed számát, melyet a visszaigazolásban szintén megtalálsz.

A megrendelésed feldolgozását kizárólag akkor áll módunkban megkezdeni, amikor a vételár hiánytalanul a fent megjelölt bankszámlán jóváírásra került. Ennek a fizetési módnak a választásával tudomásul veszed, hogy a pénzintézeti átutalás jóváírásának időtartamát nem áll módunkban befolyásolni, ennél fogva az esetleges átutalási késedelemből fakadóan felelősség vagy helytállási kötelezettség minket egyáltalán nem terhel.

Magyarországon megrendelt árukat csak 18. életévüket betöltött személyeknek szállítunk ki magyarországi címre.

Minden rendeléshez felszámítunk kézbesítési díjat. A házhoz szállítás díja a csomag súlya alapján kalkulálódik. A mindenkor érvényes díjtáblázatot megtalálod az XXL Futár oldalán.

Magyarországon partner futárszolgálatunk az XXL Futárszolgálat.