Affiliate Program
lakberendezők számára

Egy szép otthon kerülhet nagyon sokba, de tudatossággal kevesebből is megoldható a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot is szem előtt tartva. És ehhez pedig TE kelessz 😊

Bútorcsaládunk az IKEA alapszekrényeire építve nyújt rengeteg lehetőséget a lakberendezésben.

Akár meglévő, használt IKEA (METOD, FAKTUM, PAX, BESTA termékcsalád) bútorok újra felhasználásával a Frontissimo frontokkal teljesen új külsőt tudsz varázsolni. Nem kell a régit kidobni és feleslegesen újat venni, így csökkentve az ökológiai lábnyomunkat és az ügyfelek pénztárcáját is megkímélve.

Ha mégis új bútorokat kell beszerezni, a Frontissimo frontjaival is egyedit tudsz létrehozni, amit az IKEA vázaira építve még mindig költséghatékonyabb mint egyedi bútort készíttetni az asztalossal. Nem utolsó sorban akár négy hét alatt is elkészülhet.

AZ AJÁNLATUNK

Abban az esetben, ha rajtad keresztül ügyfeled a Frontissimo termékét választja, számla ellenében 10% jutalékot fizetünk vagy 10% kedvezményt biztosítunk a termék nettó árából.

Hogy melyiket választod az kizárólag rajtad múlik.

Az ajánlat minden megrendelt termékre, teljesítést követően érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható.

pax ajtó

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

– Kreatív bútorfrontok az IKEA METOD, FAKTUM, BESTA és PAX rendszerekhez, 100% kompatibilitást biztosítva

– Egyedi színválasztás NCS vagy RAL színskála alapján

– Folyamatos tájékoztatás a megrendelés státuszáról

– Lakásfelújítási támogatás igénybevétele

– Az együttműködés idejére nyújtott támogatás és tanácsadás

– Jutalékrendszer

– Egyéb szolgáltatások: IKEA termékek beszerzése, kiszállítása, bútorok összeszerelése és gépek beüzemelése

bodbyn_ajto
lerhyttan_ajto

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Azok a lakberendezők akik már rendelkeznek referenciával.

Miután elolvastad a program feltételeit, töltsd ki az alább található jelentkezési űrlapot 5 napon belül értesítünk, hogy elfogadtuk-e a jelentkezésedet.

     Minden Partner Programos lakberendezőnk egy egyedi kuponkódot kap, mellyel a lakberendező ügyfelének kosárértékének nettó értékéből 10% jutalékot kap.

A kuponkóddal történő, lakberendező által végrehajtott vásárlásokat a webáruházban történő vásárlások során rögzítjük és jelezzük a programban résztvevő lakberendező számára email-ben.

Közös érdekünk, hogy az Partner Programunkban résztvevő lakberendezőket a jutalékrendszerünkkel is motiválhassuk, így minden kódhasználat adminisztrációja során rendkívül körültekintően járunk el.

A jutalékelszámolás havonta történik, a megrendelés teljesítését követően a lakberendező a jutalék összegét kiszámlázhatja. A kifizetéseket 30 napon belül utaljuk el a megadott bankszámlaszámra, számla ellenében.

Az elszámolást minden esetben a Partnernek kell kezdeményeznie.

– Törölt megrendelés
– A program feltételeinek megsértése
– Egyéb

– Szállítási és rakodási díj
– Szerelési díj
– Egyéb szolgáltatási díjak

TÖLTSD KI A JELENTEZÉSI ŰRLAPOT

pax ajtó